Het Groei Programma

Update: de groep van september 2019 zit inmiddels vol en is gestart. De eerstvolgende instapmogelijkheid is 6 januari 2020. Heb je interesse in het Groei Programma, vul dan het contactformulier hieronder in.

Ben jij zelfstandig ondernemer en zit je in een fase waarin je genoeg hebt aangerommeld en ‘gespeeld’? Weet jij nu waar je energie van krijgt en heb je besloten dat je serieus voor je bedrijf wilt gaan? Je wilt geen hobby ondernemer meer zijn, maar een serieuze business bouwen waarmee je zoveel mogelijk klanten helpt en waar je zelf ook een fijn salaris aan overhoudt.

Als jij op op al deze punten ‘ja’ kunt zeggen, dan is het Groei Programma iets voor jou.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor kennisondernemers, zoals coaches en online marketeers, die goed voor ogen hebben wie ze zijn en waar ze naartoe willen groeien. Je loopt nu alleen nog regelmatig vast omdat je praktisch gezien niet goed weet welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen. Van marketing, sales en strategisch denken heb je weinig kaas gegeten en daar kun je nog wel wat hulp bij gebruiken.

Ook merk je dat dat negatieve stemmetje in je hoofd nog wel eens tegen houdt om je dromen te realiseren. Ben je wel goed genoeg? Wat zullen anderen wel niet van je denken als je nog zichtbaarder wordt? Ben je wel onderscheidend genoeg? Je bent je bewust van het feit dat dit stemmetje er is en er ook altijd zal blijven, maar je wilt je er niet langer door tegen laten houden. Je wilt kunnen ondernemen vanuit rust en vertrouwen.

.
.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

 • Een kick-off van 1,5 uur waarin we samen doelen stellen voor de komende 3 maanden, je product aanbod onder de loep nemen en een sales & marketing plan maken.
  .
 • Toegang tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemden waar je mij te allen tijde je vragen mag stellen. Dit programma zal maximaal 10 deelnemers hebben.
  .
 • Elke 2 weken een 1-op-1 coaching call van 30 minuten.
  .
 • 3x een online masterclass. De onderwerpen worden nader bepaald. Deze kunnen variëren van sales tot mindset.
  .
 • Een live dag in Utrecht.
  .
 • Toegang tot een online omgeving met daarin 12 modules. Hierin vind je in principe alle praktische kennis die je maar nodig kunt hebben om een succesvol bedrijf te bouwen.
  .

De investering voor dit programma bedraagt 2475,- exclusief BTW. Het mag ook in 3 termijnen van 850,- worden betaald.

.
Het Groei Programma is bedoeld voor jou als jij:

✓ Jezelf goed kent en weet waar je hart sneller van gaat kloppen. Je wilt deze passie alleen nog veel meer met de wereld delen en daadwerkelijk impact maken.

✓ Op dit moment minder dan €50.000 omzet per jaar draait en meer consistentie wilt qua klanten en omzet.

✓ Niet alleen geïnteresseerd bent in strategie, maar ook in energie en persoonlijke ontwikkeling. Je beseft dat succesvol ondernemen niet alleen te maken heeft met je product aanbod en je sales en marketing strategie. Het gaat veel verder dan dat en bent bereid om ook op persoonlijk vlak te groeien.

✓ Niet alleen financiële zekerheid en vrijheid wilt nastreven, maar ook mentale vrijheid. In dit programma streven we naar vrijheid in de breedste zin van het woord.

Ben jij coach, online marketeer of een ondernemer met een sociale missie en denk je dat het Groei Programma iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.