Het Transformers Programma

Update: De groep van oktober 2019 zit vol. De volgende ronde van het Transformers Programma start in april 2020. Mocht je daarvoor in aanmerking willen komen, vul dan alvast het contactformulier onderin deze pagina in.

Het Transformers Programma is mijn meest exclusieve programma. Deelname is op basis van uitnodiging of een intake gesprek (het formulier voor een intake gesprek vind je onderin deze pagina).

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die een sociale missie hebben. Mensen die de wereld op een bepaalde manier willen transformeren en mooier willen maken.

Terwijl zij een transformatie realiseren bij hun klanten of binnen hun vakgebied, help ik hen om een transformatie te realiseren op het gebied van product aanbod, sales & marketing en mindset.

Op die manier help ik hen om zoveel mogelijk impact te kunnen maken terwijl ze zelf niet harder, maar slimmer werken.

Het Transformers Programma duurt 6 maanden en heeft 2 instapmogelijkheden per jaar. De editie van oktober 2019 zit vol. De eerstvolgende instapmogelijkheid is april 2020.

.
.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

Het doel van het Transformers Programma om echt een transformatie teweeg te brengen. Ik help jou om je te transformeren tot de ondernemer die je wilt zijn (zowel praktisch als mentaal) en als gevolg daarvan ben jij weer beter in staat om een transformatie in jouw vakgebied teweeg te brengen. Samen creëren we een ripple effect van positiviteit.   

✓ Kick-off sessie van 2 uur waarin we samen in je huidige situatie duiken. We nemen alles onder de loep, bepalen je doelen voor de komende 6 maanden en maken een strategisch plan.     

✓  We werken gedurende deze 6 maanden ook weer in Trello. Hierbij bepalen we waar we over 6 maanden willen staan en wat er de komende 2 weken alvast moet gebeuren om deze doelen te behalen. We hebben beide toegang tot de planningstool. Elke 2 weken creëren we samen een to do lijst zodat je strategisch te werk kunt gaan, maar het wel leuk en behapbaar blijft.     

✓ Elke 2 weken een 1-op-1 call van 30 minuten om te bespreken waar je op dat moment staat, waar je tegen aan loopt, wat goed gaat en wat de logische vervolgstappen zijn. Hierbij coach ik je actief om eventuele blokkades weg te nemen, uitdagingen om te buigen, kansen te pakken en daadwerkelijk aan de slag te gaan. To make sure you walk the talk. Tijdens deze calls kan ik je ook helpen met operationele dingen, mocht je bijvoorbeeld betaalde advertenties willen opzetten.     

✓ Je mag me te allen tijde mailen met je vragen zodat je nooit meer het gevoel hebt vast te zitten.

✓ Toegang tot een besloten Facebook groep met de andere deelnemers waar je ook je vragen kunt stellen. Ik kan je vragen dus ook daar beantwoorden en wil deelnemers stimuleren om daar ook met elkaar mee te denken zodat jullie ook voor elkaar een klankbord vormen.   

✓ 2 live dag met alle overige deelnemers (maximaal 10)

✓ 6x een online masterclass. De topics hiervan worden later bepaald en hangt af van waar de groep tegen aan loopt.     

✓ Toegang tot een online omgeving met verschillende modules over o.a. adverteren, content strategie en het bouwen van een conversie proof website. 

Investering: 5.950,- exclusief 21% BTW (het mag ook in 6 termijnen van 999,- betaald worden)

.
Het Transformers Programma is bedoeld voor jou als jij:

✓ Een diepe motivatie voelt om een transformatie te realiseren binnen jouw vakgebied.

✓ Op dit moment tussen de €50.000 en €100.000 omzet per jaar draait en consistent een omzet van (meer dan) €100.00 per jaar wilt draaien.

✓ Al flink wat stappen hebt gezet op het gebied van mindset. Je beseft dat zelfleiderschap de sleutel is tot succesvol ondernemen.

✓ Niet alleen geïnteresseerd bent in strategie, maar ook in energie en persoonlijke ontwikkeling. Je beseft dat succesvol ondernemen niet alleen te maken heeft met je product aanbod en je sales en marketing strategie. Het gaat veel verder dan dat en bent bereid om ook op persoonlijk vlak te groeien.

✓ Niet alleen financiële vrijheid wilt nastreven, maar ook mentale vrijheid. In dit programma streven we naar vrijheid in de breedste zin van het woord.

Ben jij coach, online marketeer of een ondernemer met een sociale missie en denk je dat het Transformers Programma iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.